Man Pride – Gelul care promite să mărească penisul cu 6,4 cm în doar 28 de zile: Adevăr sau înșelătorie?

Man Pride – Gelul care promite să mărească penisul cu 6,4 cm în doar 28 de zile: Adevăr sau înșelătorie?

Conform studiilor recente, fiecare al treilea bărbat, în vârstă de 25-75 ani nu sunt multumiti de marimea penisului lor. Barbatii de multe ori se varsă în complexele și evită intime persoanele de contact. Printre ele până la 4 la 10 baieti are într-adevăr mici ființa (ok 10-13 cm) și ascunde acest fapt de lume.

Îi sperie gândul că o femeie care le place, uita-te la penis și… de râs. Decât acestea sunt mai în vârstă, cu atât acest complex mai distruge-le mental. Familia și prietenii se vedea, iritabilitate, tristețe și stres în relațiile cu femeile. Văd că ceva nu este așa. Că nu se pliază cu partenerii…

Dar, la urma urmei, ei nu pot pur și simplu să spun: „hei, acest lucru este din cauza unui mic penisului!”. Ei nu trebuie să o facă recunoscute în astfel de lucruri. Este complet îl discreditează în ochii celorlalți, devine obiectul de ridicol.

Gel Man Pride – cum funcționează? efecte secundare

Man Pride gel intim pentru barbati. Aplica-l direct înainte de actul sexual – este, de asemenea, amplifica senzatiile partenerei. Gel nu deteriora prezervativele, și, în plus, este complet sigur pentru organism, care au arătat mai multe cercetări germană centrul de cercetare de la Frankfurt.

Aceste studii au arătat că crema are mai mult de 98% eficienta. Datorită ei, bărbații în vârstă de 27-89 de ani, în doar 28 de zile, au obtinut rezultate spectaculoase, prelungind timpul erectiei, în medie, de 72,9%. Indiferent de vârsta și de gradul de activitate sexuală înainte de tratament.

Bărbații participanți la studiu, imediat după aplicarea Man Pride, a avut loc o stimulare a penisului la creștere economică. Datorită acestui fapt a fost deblocat potențial, iar la nivelul penisului, au început să curgă un număr mai mare de sânge. În urma penisul a început treptat să alungi, în medie, mai mult de 6, s-a Îmbunătățit, de asemenea, starea de erectie.

În următoarele zile, a crescut, de asemenea, libidoul. Dar asta nu e tot. După 28 de zile de tratament, implicate în studiile de bărbați unanim recunoscut că sexul este mai intens, iar acestea sunt în măsură să dea femeilor chiar si 5 orgasme în timpul 1 de actul sexual.

1 săptămână – completarea deficitului de metaboliți și de curățare a vaselor de sânge a penisului de toxine și a toxinelor – îmbunătățirea stării erectiei, marirea penisului de 2-3 cm

2 week – 53,7% creșterea libidoului și creșterea de testosteron la 9 ng – mai mult placere de la sex

3 săptămâni – creșterea în continuare a penisului – 4,1 cm, îngroșarea membru al cercului de la 26,2%

4 week – capacitate de marire a penisului – până la 6,3 cm, 370% mai intensă de sex

Datorită avansate în procesul de producție formula macro-moleculare, Man Pride îndeplinește cele mai înalte standarde de calitate.
De dragul dumneavoastră de sănătate și de bunăstare, concentrația de substanțe active au fost alese astfel încât, pentru a masca a fost complet în condiții de siguranță. Toate acestea pentru un rezultat de 100% este pe măsura așteptărilor Tale.

Numeroase teste de laborator și de consumatori au confirmat eficiența tratamentului Man Pride. Pe baza acestor rezultate, instrumentul a fost recunoscută de specialiști din întreaga lume, care recomanda pacienților săi. Ei sunt siguri că în 28 de zile, poate mari penisul cu 6,4 cm, și veți începe să experiență de lungă durată, greu de erectie – la prima cerere.

Dimensiunea penisului

Dimensiunea penisului în repaus și în starea de erectie foarte diferit, în acest caz pentru a specifica valori specifice dificilă din cel puțin câteva motive. În primul rând, această caracteristică variază foarte mult individuale, există anumite funcție de rase sau grupuri etnice.

În al doilea rând, deși oamenii de știință, lungimea medie a penisului încearcă să evalueze câteva zeci de ani, rezultatele obținute diferă foarte mult în funcție de metoda de măsurare. Cea mai mare discrepanță între studii clinice și sondaje anonime. De cercetare, ale căror rezultate se bazează pe declarațiile făcute de bărbați, arată valori de la 4 centimetri mai mult decât empiric de cercetare!

Din renumite de cercetare a Institutului Kinsey, efectuate în SUA, imediat după al DOILEA război mondial, arată că lungimea medie a penisului este de 16,5 vezi

Empiric de studiu, în funcție de numărul populației, arată că statistice dimensiuni de membru variază în principal, în intervalul de 7-10 cm în stare de repaus și de 12-15 cm in timpul erectiei.

Pentru a rezuma rezultatele 17 acest tip de studii clinice efectuate în total mai mult de 15 de mii de bărbați din întreaga lume, psihiatru britanic David Veale a arătat în anul 2015, că în medie, penisul în stare de repaus are 9,16 cm, iar în stare de erecție – 13,12 cm.

Man Pride compoziție, ingrediente. Ce conține?

Creșterea libidoului și a obține mai puternică și mai dolofan. Datorită acestei dezvoltat științific revoluționar formula 100% bazate pe ingrediente naturale.

Numai Man Pride oferă atât de mare concentrație cele mai eficiente afrodisiace naturale atât în proporții optime la îndemână pentru a forma un gel. Mai multe informații despre componentele de pe site-ul oficial al producătorului.

Gel Man Pride păreri, opinii, comentarii forum. Ce spun utilizatorii?

Evaluarea noastră subiectivă a produsului se bazează pe informații ale producătorului, opinii ale utilizatorilor și teste.
Am decis să testăm Man Pride singuri și putem spune cu încredere că este un produs de înaltă calitate.

Specialiștii revizuiesc acest produs într-un mod foarte pozitiv, așa cum demonstrează numărul mare de publicații din presa medicală.

Gel Man Pride preț în farmacie România, magazin on-line, comandă în farmacie. Unde să cumpăr?

Original gel Man Pride cumpara exclusiv de pe site-ul producătorului.Citiți mai multe în acest subiect

Multe detalii cum funcţionează Formelan Păreri utilizatori
Recezii cu privire la Desir Eternel Femme România
Casanova soluţionare a problemelor dumneavoastră? Păreri
Désir Éternel Homme hit sau kit? Verificați opiniile
Rhino Gold Gel soluţionare a problemelor dumneavoastră? Păreri

Sending
User Rating 5 (1 vote)

Am absolvit Colegiul de Dietetică și Psihologie din București. Meseria mea actuală este: dietetician și specialist în nutriție sănătoasă. De asemenea, conduc zilnic un birou în care lucrez cu pacienți și antrenori de anduranță. De asemenea, antrenez oamenii în stare de bine. Sunt autorul mai multor publicații științifice, populare și profesionale despre dietetică și instruire eficientă. În timpul liber am citit multe cărți și am gătit.

Acțiune...